'Ramos dreigt na Champions League-eliminatie met vertrek bij Real Madrid'

'Ramos dreigt na Champions League-eliminatie met vertrek bij Real Madrid'

07-03-2019 17:45 Laatste update: 17:50
150

De Champions League-eliminatie door Ajax heeft voor knallende ruzie gezorgd in de kleedkamer van Real Madrid. Dat melden Marca en AS. De hoofdrolspelers: president Florentino Pérez en aanvoerder Sergio Ramos.

Meteen na het laatste fluitsignaal daalde Pérez af naar de kleedkamer, waar hij de spelers van Real Madrid één voor één en minutenlang door de mangel haalde. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Ramos. De geschorste aanvoerder viel Pérez frontaal aan op het feit dat het bestuur dit seizoen grote fouten heeft gemaakt.

De geschoffeerde Pérez dreigde vervolgens Ramos weg te sturen. "Betaal me en ik ben weg hier!", reageerde Ramos volgens AS. "Ik heb alles gegeven voor dit shirt, deze club en zelfs voor jou." De Real-aanvoerder neemt het de clubpresident vooral kwalijk dat hij - ondanks meerdere waarschuwingen vanuit de spelersgroep - geen nieuwe spits heeft aangetrokken na het vertrek van Cristiano Ronaldo.

De volledige Real Madrid-selectie was getuige van het incident in de kleedkamer. Tijdens de verloren thuiswedstrijd tegen Ajax (1-4) riepen de supporters van Real al om een vertrek van Pérez. Real Madrid is uitgeschakeld in de Champions League en Copa del Rey en staat in de competitie twaalf punten achter koploper FC Barcelona.