Unieke domper dreigt voor Van Bronckhorst: 'Beslissing nemen op laatste moment'

Unieke domper dreigt voor Van Bronckhorst: 'Beslissing nemen op laatste moment'

08-03-2019 15:20 Laatste update: 16:06
Eredivisie 61 Reacties

Het is nog zeer de vraag met welke elf namen Feyenoord zondag aantreedt tegen Vitesse. Met name de inzetbaarheid van Tonny Vilhena is nog zeer onzeker, aldus trainer Giovanni van Bronckhorst.

Vilhena raakte afgelopen zondag geblesseerd aan zijn enkel in het competitietreffen met FC Emmen. Van Bronckhorst hoopt vurig dat de middenvelder gewoon kan spelen tegen Vitesse. Vilhena miste nog nooit een wedstrijd door blessureleed. "Het is de eerste keer in jaren dat Tonny Vilhena iets heeft. Hij heeft nog niet voluit mee kunnen doen. Het wordt een beslissing die we op het laatste moment zullen nemen", aldus Gio op een persconferentie. 

De oefenmeester van de Rotterdammers gaat er wel vanuit dat Kenneth Vermeer kan spelen. De goalie viel zondag uit met een liesblessure, maar stond vrijdag weer op het trainingsveld. "We wachten de reactie af. Maar het ziet er naar uit dat hij gewoon kan spelen tegen Vitesse", aldus Van Bronckhorst. Eric Botteghin keert in ieder geval terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. 

Vitesse - Feyenoord begint zondag om 14.30 uur. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s