B-team Juventus zonder moeite langs Nederlands gekleurd Udinese

08-03-2019 22:48
41

Juventus heeft zonder moeite een 4-1 overwinning geboekt op Udinese. Het overgrote deel van de Juventus-spelers kreeg rust in aanloop naar de belangrijke returnwedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. Grote man aan de kant van Juventus was Moise Kean, die twee doelpunten maakte.

Bij Udinese begonnen Hidde ter Avest, Bram Nuytink en Marvin Zeegelaar in de basis, maar de Nederlanders konden niet voorkomen dat Juventus met speels gemak won. Kean kon al snel de eerste treffer van de wedstrijd maken na een goede voorzet en hij verdubbelde vlak voor rust deze voorsprong door naar binnen te trekken en in de korte hoek raak te schieten. Nuytink moest het veld voor het tweede doelpunt al verlaten met een blessure.

Udinese ging na rust op jacht naar een punt, maar kreeg al snel het deksel op de neus. Kean was wederom dreigend en werd neergehaald in het strafschopgebied van Udinese. De bal ging op de stip en Emre Can besliste het duel door de 3-0 tegen de touwen te schieten. Vlak na de 3-0 was het Blaise Matuidi die er 4-0 van maakte. Udinese kwam uiteindelijk niet verder dan een eretreffer van Kevin Lasagna.

De spelers van Juventus kunnen dus goed uitgerust gaan toewerken naar de wedstrijd tegen Atlético Madrid, waarin een 2-0 achterstand weggepoetst moet worden. De wedstrijd tussen Juventus en Atlético Madrid wordt aanstaande dinsdag afgewerkt.