Daily Mail: Tagliafico kan voor spotprijs weg, Arsenal en Atlético willen toeslaan

Daily Mail: Tagliafico kan voor spotprijs weg, Arsenal en Atlético willen toeslaan

09-03-2019 15:59
158

Nicolas Tagliafico kan volgens The Daily Mail spotgoedkoop overgenomen worden. De Argentijn staat in de belangstelling van Atlético Madrid en Arsenal, die acht miljoen pond zouden moeten neerleggen voor de linksback.

Omgerekend is dat zo'n negen miljoen euro. The Daily Mail schrijft dat Ajax voor dat bedrag bereid is om Tagliafico te laten gaan. Arsenal zou de Argentijn graag over willen nemen omdat het de defensie voor volgend seizoen wil versterken, maar het krijgt serieuze concurrentie van Atlético Madrid. Los Rojiblancos zijn al geruime tijd geïnteresseerd in de diensten van de linksback.

Wedden

Meer odds

De interesse voor Tagliafico is na de twee duels tegen Real Madrid alleen maar toegenomen, schrijft de Engelse krant verder. De kans is dus klein dat Ajax de Argentijn deze zomer binnenboord weet te houden. De Amsterdammers namen Tagliafico begin 2018 voor zo'n vier miljoen euro over van Independiente. De linksback kwam dit seizoen 31 keer in actie voor Ajax en scoorde daarin vijf keer. Ook leverde hij vijf assists af.