Speculeren over FC Utrecht-vertrek: 'Uitleenbeurt, of misschien word ik verkocht'

Speculeren over FC Utrecht-vertrek: 'Uitleenbeurt, of misschien word ik verkocht'

Gepubliceerd: zondag 10 maart 2019 om 12:31zo 10-03-2019 om 12:31

Laatste update: zondag 10 maart 2019 om 12:41zo 10-03-2019 om 12:41

Cyriel Dessers is gelukkig bij FC Utrecht, maar de Belgische spits sluit niet uit dat hij komende zomer noodgedwongen vertrekt uit stadion Galgenwaard. Dessers is namelijk geen onbetwiste basisspeler. 

In januari was er al sprake van een tijdelijk vertrek voor Dessers. Diverse Eredivisie-ploegen hadden belangstelling voor de voormalig goalgetter van NAC Breda. Een knieblessure gooide toen roet in het eten. Vòòrdat Dessers geblesseerd raakte, zat hij regelmatig op de bank.

"Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze voor Utrecht. Ik ben hier blij en gelukkig, het is alleen spijtig dat het er nog niet helemaal is uitgekomen", aldus de 24-jarige spits, in de studio van RTV Utrecht

"Het liefst zou ik bij FC Utrecht spelen en mijn ding doen, dat zou ideaal zijn voor mij. Als dit niet kan, dan moet ik op zoek naar speeltijd. Misschien met een uitleenbeurt, misschien word ik verkocht. Op dit moment ben ik gelukkig, ook al wil ik zoveel mogelijk spelen."

Dessers stond dit seizoen twee keer in de basis. Zes keer viel hij in. Met onder meer Jean-Christophe Bahebeck, Nick Venema, Gyrano Kerk en Michiel Kramer beschikt Utrecht naast Dessers over een keur aan aanvallers. 

Poll

Hoort een fitte Dessers in de basis bij Utrecht?

(898 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws