'Ajax-doelwit' Odegaard lacht om 20 miljoen: 'We gaan in de zomer praten'

'Ajax-doelwit' Odegaard lacht om 20 miljoen: 'We gaan in de zomer praten'

10-03-2019 18:45 Laatste update: 19:11
79

Martin Odegaard vindt Ajax 'een mooie club', maar wil verder niet al te veel kwijt over een mogelijke transfer naar de Amsterdamse club. VoetbalPrimeur wilde na afloop van Vitesse-Feyenoord (1-1) graag weten hoe de Noorse aanvaller denkt over de vermeende belangstelling van de kwartfinalist van de Champions League. 

Marca kwam dinsdag met het nieuws dat Ajax een oogje heeft op Odegaard. De Noorse stilist wordt dit seizoen door Real Madrid gestald in Arnhem. Ajax zou liefst 20 miljoen euro moeten ophoesten als het Odegaard definitief wil inlijven.

"Ik heb het ook gezien, maar ik weet niet of het waar is", zei Odegaard zondag voor de camera van VoetbalPrimeur, na afloop van het thuisduel met Feyenoord. "Er zijn altijd veel geruchten, dat hoort erbij."

"Wanneer je het goed doet en je maakt goals, dan praten mensen over je. In de zomer gaan we met Real in gesprek. Daarna gaan we keuzes maken. Ajax is een mooie club, maar ik wil niet nog meer speculatie de wereld in helpen."

Om het mogelijke prijskaartje van 20 miljoen, moet de international in ieder geval grinniken. "Haha, de bedragen in de voetbalwereld zijn doorgeslagen. Het is te veel geld. Ik heb niet het gevoel dat ik dat waard ben." 

Check in onderstaande video het volledige interview met Odegaard. Hij gaat nog wat dieper in op zijn toekomst en de plannen die Real Madrid met hem heeft.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie