Feyenoorders maken indruk: Soms zijn spelers bang voor grote namen

Feyenoorders maken indruk: "Soms zijn spelers bang voor grote namen"

Gepubliceerd: zondag 10 maart 2019 om 23:50zo 10-03-2019 om 23:50

Laatste update: zondag 10 maart 2019 om 23:58zo 10-03-2019 om 23:58

Leonid Slutsky kan leven met het gelijkspel van Vitesse tegen Feyenoord. Toch vindt de Russische coach dat er op basis van de tweede helft misschien meer inzat.

"Na de eerste helft was ik aan het schreeuwen in de kleedkamer. We wijzigden onze plannen volledig en moesten agressiever en compacter spelen", zegt Slutsky tegen FOX Sports.

"We creeërden niet veel kansen en kregen een goal tegen. In de tweede helft was het volledig anders. Voor de supporters was het misschien de beste helft van het seizoen. We kregen veel mogelijkheden, maar het is een groot team. Op basis van de tweede helft ben ik tevreden. Ik heb gezegd dat we negentig minuten zo moeten spelen en niet slechts een helft."

Bryan Linssen zei dat Vitesse meer ballen moet tonen tegen grote ploegen. "Soms zijn spelers bang voor grote namen. Niet alleen om de namen van de spelers, maar ook voor de clubs. We hebben veel jonge spelers die misschien onder de indruk zijn. Als we niet 100% spelen zul je nooit weten wat jouw niveau is en of je meekunt met een groot team. In de tweede helft was het heel erg goed. Mijn collega (Van Bronckhorst, red.) is het ook eens met het resultaat omdat ook zij kansen kregen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws