Zidane kondigt veranderingen aan bij Real Madrid: 'Dat zal moeten'

Zidane kondigt veranderingen aan bij Real Madrid: 'Dat zal moeten'

11-03-2019 20:38 Laatste update: 21:23
59

Zinedine Zidane is maandagavond officieel gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid. Eerder werd al bekend dat hij per direct de opvolger is van Santiago Solari.

Real-voorzitter Florentino Pérez had mooie woorden voor Zidane. "De beste coach ter wereld keert terug bij Real Madrid. Zidane, jij representeert de grootheid van deze club. Welkom thuis", zo tekent AS op uit de mond van Pérez.

De Fransman stelde verheugd te zijn met zijn terugkeer in de Spaanse hoofdstad. "Het is voor iedereen een speciale dag. Ik ben heel blij om hier terug te keren en dat is het belangrijkst. Ik ga morgen aan het werk om deze club terug te brengen naar waar het verdient te zijn", aldus ZIdane. "Het eerste wat door mijn hoofd schoot toen ik een telefoontje kreeg om terug te keren? Ik kom terug - en hier ben ik."

Zidane spreekt van 'een enorme verantwoordelijkheid'. "Ik zal alles geven wat ik in me heb om het team beter te maken. Er zullen dingen veranderen, dat zal moeten. Maar dat heeft nu geen prioriteit. We hebben nog elf wedstrijden te gaan en het idee is om het seizoen goed te eindigen."

Lees ookReal Madrid bevestigt groot nieuws: Zidane per direct terug in Bernabeu