Balende Stam hint naar wijzigingen in Amsterdam: Toch wel spijtig

Balende Stam hint naar wijzigingen in Amsterdam: "Toch wel spijtig"

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 17:32di 12-03-2019 om 17:32

PEC Zwolle-trainer Jaap Stam lijkt zijn elftal woensdagavond, op bezoek bij Ajax, op een of meerdere posities te gaan wijzigen. Voor de camera van FOX Sports stelt Stam dat hij 'rekening moet houden' met het duel met Excelsior van zondag. 

"Iedereen kent het belang van die wedstrijd", doelt Stam op Excelsior-uit. Net als PEC zijn de Rotterdammers verwikkeld in een strijd tegen degradatie. "Dus je moet altijd kijken naar hoe je het woensdag aanpakt, wat je wilt behalen en met wie je dat gaan doen. Eventueel maken we veranderingen of niet."

"We moeten maar met deze situatie handelen. Je weet niet wat er gebeurt, morgen. Pakt iemand een kaart, waardoor mensen geschorst worden? Krijg je blessures, waardoor spelers niet bij de wedstrijd van zondag aanwezig kunnen zijn? Daar hebben wij mee te maken, een ander niet. Dat is toch wel spijtig."

De wedstrijd tegen Ajax zou eigenlijk eerder worden afgewerkt. Omdat Ajax in actie moest komen in de achtste finales van de Champions League gunde de KNVB de Amsterdammers rust en werd Ajax-PEC naar 13 maart verzet. 

Poll

Wat wordt de uitslag bij Ajax-PEC?

(4227 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws