'PSV heeft vaak op het laatste moment gewonnen, nu doen wij het eens lelijk'

'PSV heeft vaak op het laatste moment gewonnen, nu doen wij het eens lelijk'

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 21:12wo 13-03-2019 om 21:12

Dusan Tadic is blij dat Ajax ook eens op een lelijke manier heeft gewonnen. De Serviër maakt na de nipte 2-1 zege van de Amsterdammers op PEC Zwolle de vergelijking met concurrent PSV.

"Eindelijk winnen wij eens lelijk", zegt Tadic tegen FOX Sports. "Soms is dat nodig. Ajax wint eigenlijk altijd op een mooie manier, met veel doelpunten. Zo willen wij ook winnen. Maar soms als je zo veel wedstrijden hebt in een seizoen, moet je ook zo kunnen winnen. PSV heeft al vaak op het laatste moment gewonnen. Het is goed dat wij dat nu ook doen. Het geeft een goed gevoel."

Tadic erkent desondanks dat het spel niet om over naar huis te schrijven was. "Natuurlijk moeten wij het al eerder beslissen. We hadden een paar blessures en een aantal spelers die wel in actie kwam had pijntjes", verklaart de Serviër, die de 1-0 voor zijn rekening nam. "Maar wij moeten het eerder beslissen. We creëerden kansen en moeten dan de 2-0 en 3-0 maken. Dan is het klaar."

Tadic ging desgevraagd ook in op zijn leidersrol binnen de selectie. "Ik probeer vooral een leider te zijn door het goede voorbeeld te geven op trainingen en in wedstrijden, maar als ik moet schreeuwen, dan schreeuw ik ook."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws