Pikante clash met PSV: 'Ik dacht dat Van Bommel een ontzettende rotzak was'

Pikante clash met PSV: 'Ik dacht dat Van Bommel een ontzettende rotzak was'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 07:30do 14-03-2019 om 07:30

Laatste update: donderdag 14 maart 2019 om 08:59do 14-03-2019 om 08:59

Voor Peter van Ooijen staat aanstaande zondag een pikant duel op het programma. De middenvelder van VVV-Venlo is PSV'er in hart en nieren. Komend weekend even niet. Dan ontvangt VVV de huidig koploper in stadion De Koel. 

Van Ooijen (27) speelde van 2003 tot 2014 bij PSV. Met Mark van Bommel, nu hoofdtrainer in Eindhoven, bouwde hij destijds een goede band op. "Toen ik Van Bommel alleen van de televisie kende, dacht ik soms dat hij een ontzettende rotzak was. Wel een geweldige speler, maar hij zocht altijd de grenzen op en was vaak in beeld als hij aan het klagen was", vertelt Van Ooijen in het Brabants Dagblad. 

"Hij bleek totaal tegenovergesteld te zijn aan het beeld dat ik van hem vanaf de televisie had. Niet alleen die topvoetballer die het randje opzocht, maar ook iemand die heel geïnteresseerd is in je als persoon", aldus Van Ooijen.

"Hij probeerde mij, maar bijvoorbeeld ook Marcel Ritzmaier en Nigel Bertrams, altijd vooruit te helpen. Van Bommel genoot ook echt ervan als jonge spelers in iets progressie boekten. Dat zijn dingen die je de rest van je carrière onthoudt. We appen nog af en toe en spreken elkaar bij wedstrijden."

VVV en PSV nemen het in speelronde 26 van de Eredivisie tegen elkaar op. De wedstrijd begint zondag om 12.15 uur. 

Poll

Wat wordt de uitslag bij VVV-PSV?

(1732 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws