'Ik wil hier heel graag blijven, maar terug naar Nederland is ook mooi'

'Ik wil hier heel graag blijven, maar terug naar Nederland is ook mooi'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 18:52vr 15-03-2019 om 18:52

Laatste update: vrijdag 15 maart 2019 om 19:47vr 15-03-2019 om 19:47

Het contract van Etiënne Reijnen bij Maccabi Haifa loopt komende zomer af en de verdediger heeft nog geen idee wat hem te wachten staat. Hij blijft er rustig onder.

Reijnen (31) verliet FC Groningen twee seizoenen geleden voor Maccabi Haifa. Mo Allach haalde hem naar Israël. "We zien het wel. Ik heb in mijn hele carrière geen blessures van betekenis gehad en voel me fitter dan ooit. Wat er nog op mijn pad komt weet ik niet, ik houd alle opties open", vertelt Reijnen op de website van Soccervision, zijn management.

"Ik wil hier heel graag blijven, ik heb het erg naar mijn zin, maar terug naar Nederland is ook mooi, weer in de buurt van familie en vrienden. Het is gewoon een luxe probleem. Weet je, ik hou me er helemaal niet mee bezig. Ik focus me op de play offs en verheug me erop. Daarna zien we wel verder."

Reijnen werkte met Fred Rutten, die vertrok. Even later was ook technisch directeur Allach vertrokken. "Op het moment dat hij opstapt is het afwachten wat er gaat gebeuren. Het is altijd even schrikken, maar aan de andere kant kan het gebeuren."

"Als resultaten uitblijven gaat een club handelen, dat is in de hele wereld zo. En als er een andere trainer komt, weet je nooit wat er met jou gaat gebeuren. Maar ze hebben me een kans gegeven en ik denk dat ik die gegrepen heb door goed en hard te trainen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws