'Ajax heeft centrale verdediger in het vizier; club deed al bod van 3,5 miljoen'

'Ajax heeft centrale verdediger in het vizier; club deed al bod van 3,5 miljoen'

Gepubliceerd: zaterdag 16 maart 2019 om 09:07za 16-03-2019 om 09:07

Ajax heeft het vizier gericht op Jackson Porozo. De achttienjarige verdediger van Santos moet een paar miljoen euro kosten.

Dat melden meerdere media in Brazilië, waaronder Gazete Esportiva. Santos kijkt uit naar de volgende transferperiode en hoopt enkele miljoenen in ontvangst te kunnen nemen voor de centrale verdediger uit Ecuador. Volgens Gazete Esportiva heeft Ajax eerder al een bod van 3,5 miljoen euro op Porozo gedaan. Porozo werd in 2017 voor ongeveer anderhalf miljoen euro gekocht van Manta.

Porozo is een centrale verdediger uit Ecuador die 1,93 meter lang is. Hij heeft zijn debuut in het eerste elftal van Santos nog niet gemaakt. De club is bereid om Porozo tegen een forse winst te verkopen. Het bedrag van 3,5 miljoen euro zou de komende maanden flink op kunnen lopen, zo klinkt het. 

Santos mag het geld dat Porozo oplevert niet volledig in eigen zak steken. Porozo's vorige werkgever Manta heeft maar liefst tachtig procent van de transferrechten in bezit, waardoor Santos niet heel veel over houdt. Zijn contract loopt tot 2020. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws