'Slutsky zorgt voor verrassing bij Vitesse: Büttner op de bank gezet'

'Slutsky zorgt voor verrassing bij Vitesse: Büttner op de bank gezet'

16-03-2019 09:26 Laatste update: 09:33
25

Leonid Slutsky heeft bij Vitesse voor een grote verrassing gezorgd door Alexander Büttner op de bank te zetten tegen Heracles Almelo. De Russische trainer ziet op de linkerflank andere mogelijkheden.

Dat meldt de Gelderlander. De reserverol van Büttner is opvallend, omdat de linksback bijna altijd in de basis begon bij Vitesse. Volgens de Gelderlander geeft Slutsky de voorkeur aan Max Clark en Navarone Foor op links. Büttner kwam dit seizoen 21 wedstrijden in actie. Hij miste enkel een aantal wedstrijden vanwege een blessure. 

Büttner houdt er rekening mee dat hij tegen Heracles op de bank begint, vertelt hij. Het contract van de verdediger loopt komende zomer af. "Maar een vertrek is helemaal niet mijn intentie", reageert hij tegenover de Gelderlander.

"Ik heb maanden geleden al aangegeven bij Vitesse te willen blijven. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De inzet is een nieuw driejarig contract. Voor mij is er met de interesse van Fortuna Düsseldorf in de winter op zich niets veranderd."