Bale wil niet weg ondanks slechte relatie met Zidane: 'Kan zich meten met Ronaldo'

Bale wil niet weg ondanks slechte relatie met Zidane: 'Kan zich meten met Ronaldo'

16-03-2019 11:33
26

Voor Gareth Bale lijkt de terugkeer van Zinedine Zidane bij Real Madrid niet meteen een vooruitgang te betekenen. De Welshman zat in de eerste periode onder de Franse trainer vaker dan hem lief was op de bank, maar hij denkt nog niet aan een vertrek uit de Spaanse hoofdstad.

Bale was onder de ontslagen Santiago Solari geen basisspeler en het is zeer de vraag of Zidane hem wél wekelijks opstelt. De twee botsten in het verleden. Volgens zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett ziet de aanvaller desondanks toekomst bij Real Madrid. "Hij wil zijn hele carrière voor Real spelen en als het niet goed uitpakt, zullen we in gesprek gaan", zegt Barnett tegen Marca.

"Hij zal met meneer Zidane praten. Dan zullen we aan het eind van het seizoen wel zien", vervolgt de belangenbehartiger. Na de Champions League-finale van vorig seizoen gaf Bale nog toe dat hij een vertrek uit het Estadio Santiago Bernabéu overwoog. Dat was vooral vanwege zijn verstoorde relatie met Zidane. "Gareth wilde op een bepaalde manier spelen en Zidane op een andere manier. Dat was de reden dat het misging en het ging steeds slechter."

Barnett denkt desondanks dat Bale van grote waarde kan zijn voor Real. "Als je Gareth op zijn manier laat spelen en een reeks wedstrijden gunt, dan kan hij zich met Cristiano Ronaldo meten. Hij heeft nog altijd een geweldig talent."