Druk op Van Geel wordt groot: 'Die is weer aan de beurt, de haat neemt weer toe'

Druk op Van Geel wordt groot: 'Die is weer aan de beurt, de haat neemt weer toe'

Gepubliceerd: zondag 17 maart 2019 om 06:57zo 17-03-2019 om 06:57

Hugo Borst ziet dat de druk op Martin van Geel alleen maar toeneemt na de thuisnederlaag van Feyenoord tegen Willem II (2-3). De analist was zaterdagavond te gast in De Eretribune en weet dat veel Feyenoord-fans Van Geel graag zouden zien vertrekken.

In de slotfase van het duel tegen de Tilburgers riepen de supporters van de Stadionclub meermaals om het vertrek van Van Geel. "Die is nu weer aan de beurt", zegt Borst in De Eretribune. "Het zou me niet verbazen als er nu weer van die gekkies met hoodies voor het Maasgebouw staan. Dus de haat neemt weer wat toe ten opzichte van de directeur."

"Er is woede ten opzichte van de technisch directeur", vervolgt Borst. "Als je Van Geel gaat analyseren kun je zeggen hij heeft het in zeven jaar goed gedaan, maar je kan ook de andere kant op redeneren en zeggen dat hij het helemaal niet goed heeft gedaan. De vraag is nu: moet je van hem af? Dat is wel het sentiment. Jan de Jong dekt Martin van Geel, die zal hem niet laten verdwijnen, maar bij de Vrienden van Feyenoord is er veel onvrede."

Lees ook: Van Geel slaat terug na kritiek: 'Iedereen moet beseffen waar Feyenoord staat'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws