Van der Gaag twijfelt over positie: 'Dan kijk je daar naar'

Van der Gaag twijfelt over positie: 'Dan kijk je daar naar'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 09:21ma 18-03-2019 om 09:21

Het lijkt niet uitgesloten dat NAC-trainer Mitchell van der Gaag er op korte termijn de brui aan geeft. Na de 0-4 nederlaag tegen FC Utrecht gaf de trainer te kennen over zijn functioneren na te gaan denken.

"Los van wat er allemaal gebeurd is, kijk ik ook naar mezelf. Zeker nu op dit moment", tekent Dagblad van het Noorden na de nederlaag op uit de mond van de trainer. "We staan laatste, hebben nog acht wedstrijden te gaan. Dan ga ik ook nadenken, wat kan er nu nog? Doe je al die dingen wel goed?"

Die woorden herhaalde Van der Gaag de dag erna bij De Tafel van Kees. "Het zou slecht zijn als ik in de spiegel kijk en denk: ik doe alles prima en het gaat wel goed. We hebben nu een periode zonder wedstrijd, dan kijk je daar naar. Als je het voor je reputatie moet doen, ben je niet goed bezig", stelde hij.

NAC staat stijf onderaan in de Eredivisie, mede doordat De Graafschap afgelopen weekend wel wist te winnen. De achterstand op de Superboeren is met nog acht wedstrijden te gaan acht punten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws