Nieuws uit Tilburg: Willem II en Avdijaj verbreken samenwerking per direct

Nieuws uit Tilburg: Willem II en Avdijaj verbreken samenwerking per direct

18-03-2019 11:27 Laatste update: 11:40
83

De wegen van Willem II en Donis Avdijaj scheiden per direct. Dat meldt de Tilburgse club maandag via de officiële kanalen. In overleg is het doorlopende contract van de 22-jarige Kosovaar ontbonden. 

Dit kalenderjaar kwam Avdijaj nog niet één keer in actie in een officieel duel namens Willem II. Eind 2018 en tijdens de winterstop zou er sprake zijn geweest van een of meerdere akkefietjes. 

'Doordat Avdijaj na het trainingskamp in Spanje niet fit raakte, speelde hij na de winterstop geen wedstrijden meer. De club en de 22-jarige Kosovaarse aanvaller hebben in overleg besloten het contract per direct te ontbinden', meldt Willem II.

Willem II nam Avdijaj afgelopen zomer over van Schalke 04. In het seizoen 2017/18 speelde de aanvaller op huurbasis voor Roda JC. In Tilburgse dienst kwam Avdijaj tot achttien officiële duels en acht doelpunten. 

Eind februari schreef het Brabants Dagblad dat 'meerdere incidenten' de aanleiding waren voor een verbanning van Avdijaj bij de ploeg van trainer Adrie Koster. De Kosovaar misdroeg zich in korte tijd blijkbaar minimaal tweemaal