Vermeulen: 'Een van beste drie Eredivisie-keepers. De anderen zijn Zoet en Onana'

Vermeulen: 'Een van beste drie Eredivisie-keepers. De anderen zijn Zoet en Onana'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 14:08ma 18-03-2019 om 14:08

Lars Unnerstall liet zondagmiddag tegen PSV een goede indruk achter bij VVV-Venlo. De ploeg van Mark van Bommel deed er 86 minuten over om de Duitse doelman, die vanaf volgend seizoen aansluit in Eindhoven, te passeren. Arno Vermeulen is onder de indruk.

"Hij was echt heel goed", vertelt hij bij Studio Voetbal. "Ik vind hem het hele jaar al sterk. Vorig jaar was het iets wisselvalliger, maar nu is het een van de beste drie keepers van de Eredivisie. De anderen zijn Zoet en Onana, dat zijn wel de beste drie."

PSV heeft Unnerstall afgelopen zomer vastgelegd, maar direct weer verhuurd aan VVV. Volgend seizoen moet Unnerstall de concurrentie aangaan met Jeroen Zoet, als die dan nog in Eindhoven speelt. "Volgend seizoen wil hij als eerste doelman komen. Nou, dat lijkt me goed", vertelt Vermeulen.

"We hebben eerder een leuk gevecht gehad tussen een Nederlandse en Duitse doelman bij PSV." Vermeulen doelt op Ronald Waterreus en Georg Koch, die PSV al na een paar maanden verliet na een mislukte concurrentiestrijd. 

Poll

Is Unnerstall beter dan Zoet?

(1184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws