Van Geel wekt onbegrip: 'Wil hij dan net zoveel als Ajax voor Sanchez kreeg?'

Van Geel wekt onbegrip: 'Wil hij dan net zoveel als Ajax voor Sanchez kreeg?'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 21:18ma 18-03-2019 om 21:18

Jan Everse gelooft niet dat er daadwerkelijk twaalf miljoen euro geboden is op Jeremiah St. Juste. Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel zei zondagochtend bij De Tafel van Kees dat hij een miljoenenbod op de verdediger weigerde.

"Als je dat niet accepteert, ben je niet geschikt voor die functie", zegt Everse bij FC Rijnmond. "Wat denkt hij dan voor St. Juste te krijgen? Net zoveel als Ajax voor Sanchez heeft gekregen: ruim veertig miljoen euro? Dat krijg je als Feyenoord niet. Feyenoord krijgt nooit de Ajax-prijzen."

Everse gaat verder en vraagt zich af of Van Geel het nieuws niet zelf een beetje aangedikt heeft. "Ik geloof helemaal niets van dat bod. Ik geloof niet dat er twaalf miljoen geboden is. Misschien heeft er een keer een zaakwaarnemer gezegd dat Zenit Sint-Petersburg twaalf miljoen euro over heeft voor een back en heeft hij gevraagd of St. Juste misschien een mogelijkheid is. Maar nee zeggen tegen een concreet bod van twaalf miljoen? Tja..."

Er is al maanden kritiek op het functioneren van Van Geel, maar RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel verzekert dat hij niet op de schopstoel zit. "Als dit blijft aanhouden gaat dit overslaan binnen de club. De raad van commissarissen volgen dit ook. Die steun intern is er heel erg. Dat hebben we gecheckt. Je weet hoe het werkt in de voetballerij. Dan wordt het iets wat niet te keren en tegen te houden is."

Lees ook: Van Geel onthult: miljoenenbod op St. Juste afgewezen, gesprekken met Van Persie

Poll

Snap jij Everse?

(1851 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws