Van Geel onthult: miljoenenbod op St. Juste afgewezen, gesprekken met Van Persie

Van Geel onthult: miljoenenbod op St. Juste afgewezen, gesprekken met Van Persie

Gepubliceerd: zondag 17 maart 2019 om 12:27zo 17-03-2019 om 12:27

Laatste update: zondag 17 maart 2019 om 12:48zo 17-03-2019 om 12:48

Robin van Persie blijft na zijn voetbalpensioen mogelijk actief in De Kuip. Er wordt gesproken over een rol als spitsentrainer. Feyenoord-directeur Martin van Geel vertelde dat zondagochtend bij talkshow De Tafel van Kees op FOX Sports. Van Geel onthulde óók dat hij in januari een miljoenenbod op Jerry St. Juste heeft afgeslagen. 

Feyenoord is met Van Persie (35) in gesprek over een rol in de technische staf in het nieuwe seizoen, zei Van Geel. Het gaat om de functie van spitsentrainer. "We zijn daar over in gesprek en Robin staat er voor open." Van Persie stopt na dit seizoen met voetballen. 

Van Geel vertelde verder dat de komst van Jaap Stam naar Rotterdam-Zuid geen gevolgen heeft voor assistenten Jean-Paul van Gastel en Denny Landzaat. Zij kunnen aanblijven, is met hen afgesproken. In het kielzog van Stam komt Saïd Bakkati naar Feyenoord. Bakkati is bij PEC Zwolle de rechterhand van Stam en was dat eerder ook bij Reading en Jong Ajax. 

St. Juste
Van Geel deed óók nog een opvallende onthulling over St. Juste. De rechtsback van Feyenoord had in januari de mogelijkheid om naar het buitenland te verkassen. Feyenoord ontving een bod van twaalf miljoen euro op St. Juste. Van Geel, die niet vertelde om welke club het gaat, weigerde mee te werken aan een verkoop. In december ging in Italië het gerucht dat Fiorentina in de markt was voor St. Juste. 

Lees ook: Weghorst niet naar Feyenoord: 'Dat gaat wel vaker zo, het moet altijd passen'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws