'Frenkie rijdt niet in het grootste model Mercedes, heeft liever extra kaartjes'

'Frenkie rijdt niet in het grootste model Mercedes, heeft liever extra kaartjes'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 09:02di 19-03-2019 om 09:02

Frenkie de Jong zal ook na zijn transfer naar FC Barcelona niet naast zijn schoenen gaan lopen. Dat stelt de moeder van de Ajax-middenvelder in gesprek met De Telegraaf.

"Ja ze zeggen dat Frenkie zo'n gewone jongen is gebleven. Ik denk dat ik daar ook het meest trots op ben", vertelt Marjon Schuchhard. "Dat hij goed kan voetballen is leuk, maar dat hij daarnaast een fijne jongen is, vind ik nog mooier. Frenkie is rustig en bescheiden. Hij loopt niet naast zijn schoenen. Zo is hij ook opgevoed: Ga er nou maar niet boven vliegen, want dan kun je keihard vallen, zei ik altijd."

"Het enige waar ik me nu nog weleens druk over maak is over de grote cadeaus die hij voor zijn broertje koopt", vervolgt de moeder van De Jong. "Hartstikke leuk voor hem natuurlijk dat hij zo'n grote broer heeft, maar hij moet wel leren dat je moet werken als je iets moois wil kopen. Aan de andere kant geeft Frenkie hem wel het goede voorbeeld. Zo rijdt hij in een Mercedes, maar niet in het grootste model. Ik heb liever extra kaartjes om weg te kunnen geven aan mijn familie, zegt hij dan."

Zijn ouders zijn hartstikke trots. "We hopen dat hij nog lang in goede gezondheid bij zijn favoriete club FC Barcelona mag voetballen. Samen met de beste voetballer ter wereld volgens Frenkie: Lionel Messi."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws