Koster verrast en tekent niet één, maar twee jaar bij in Tilburg

Koster verrast en tekent niet één, maar twee jaar bij in Tilburg

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 13:43di 19-03-2019 om 13:43

Laatste update: dinsdag 19 maart 2019 om 14:28di 19-03-2019 om 14:28

Willem II heeft het contract met trainer Adrie Koster verlengd, zo meldt de club via de officiële kanalen. Beide partijen waren al langer met elkaar in gesprek over contractverlenging.

De Tilburgers maken een prima seizoen door. Momenteel staat Willem II op de negende plek in de Eredivisie. Bovendien slaagde de ploeg erin ten koste van AZ de finale van de KNVB Beker te halen, waarin Ajax de tegenstander is.

Koster tekende de laatste jaren voor maximaal één seizoen bij, maar heeft nu zijn handtekening gezet onder een contract tot 2021. Door het aanblijven van Koster verandert ook aan de rest van de technische staf niets. Assistent-trainer Gery Vink, fysiektrainer Chima Onyeike en keeperstrainer Harald Wapenaar beschikken allemaal over een doorlopend contract.

Vorige maand werd al duidelijk dat beide partijen langer met elkaar doorwillen. Technisch directeur Joris Mathijsen bevestigde eerder al dat de club volgend seizoen door wil met Koster. De oefenmeester zelf gaf al meerdere malen aan het erg naar zijn zin te hebben in Tilburg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws