Meeuwis haalt uit naar Van der Gijp: 'Vreselijk, het doet pijn, ik ben pissed'

Meeuwis haalt uit naar Van der Gijp: 'Vreselijk, het doet pijn, ik ben pissed'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 14:36di 19-03-2019 om 14:36

Laatste update: dinsdag 19 maart 2019 om 15:05di 19-03-2019 om 15:05

Na Manon Meijers zelf heeft ook haar vriend Guus Meeuwis hard uitgehaald naar René van der Gijp. Anderhalve week geleden maakte Gijp tijdens talkshow Veronica Inside een grap over een foto van Meijers. De analist vond haar op 'de omgebouwde broer' van Meeuwis lijken. 

De populaire Meeuwis werd maandag door Ruud de Wild, dj op Radio 2, geconfronteerd met de uitspraken van Van der Gijp. "Ik wist dat je erover zou beginnen. Ja, dat doet pijn. Daar ben ik boos over, ja", aldus de zanger. 

"We hebben het erover gehad. Ik heb het niet gezien. Ik hoorde het pas anderhalve dag later. Wat ik ervan vind: je mag van mij een mening hebben, maar om het heel lelijk, vies en pesterig te doen zoals dat op de middelbare school gebeurt, vind ik vreselijk. Ik ben wel pissed, ja. Ik ben goed boos. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik niet zo goed weet wat ik met de situatie aan moet. Moeten we erboven staan? Ja, het liefst wel. Maar ik ben boos."

Van der Gijp gaf maandagavond bij Veronica Inside aan dat hij baalt van alle commotie. "Als dat meisje er heel erg mee gezeten heeft, dan vind ik dat heel erg vervelend. Dat meen ik echt. Daar maak ik de grap niet voor." 

Lees ook: Vriendin van Guus Meeuwis 'geschoffeerd' door Gijp: 'Ik heb een kutweek gehad'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws