Mathijsen 'erg blij' met contractnieuws in Tilburg: 'Laat-ie dagelijks zien'

Mathijsen 'erg blij' met contractnieuws in Tilburg: 'Laat-ie dagelijks zien'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 16:36di 19-03-2019 om 16:36

Willem II-directeur Joris Mathijsen is erg blij met de contractverlenging van Adrie Koster. Eerder op de dag werd bekend dat het aflopende contract van Koster met twee seizoenen is verlengd. 

"We zijn erg blij dat Adrie ervoor heeft gekozen om langer bij Willem II te blijven. Samen met de overige stafleden laat hij dagelijks zien het team en spelers beter te kunnen maken", legt de technisch directeur uit op de website van Willem II.

"Onder leiding van Adrie hebben we de bekerfinale bereikt en staan we momenteel op de negende plek. We hebben er vertrouwen in dat we met hem de sportieve stappen kunnen zetten die we voor ogen hebben."

Koster zelf vertelde afgelopen zomer dat hij bewust koos voor een contract voor één jaar. Inmiddels is er uitgebreid geëvalueerd. "De samenwerking is mij tot op heden zeer goed bevallen. De club wil blijven groeien en daar maak ik graag onderdeel van uit. Samen met de staf en directie gaan we er de komende jaren alles aan doen om Willem II nog beter op de kaart te zetten."

Willem II staat momenteel op de negende plek in de Eredivisie. Op 5 mei spelen de Tricolores de bekerfinale tegen Ajax. 

Lees ook: Koster verrast en tekent niet één, maar twee jaar bij in Tilburg

Poll

Wie wint op 5 mei de bekerfinale?

(15162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws