Je merkt aan alles dat Koeman het niet eens is met Ten Hag

"Je merkt aan alles dat Koeman het niet eens is met Ten Hag"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 07:48wo 20-03-2019 om 07:48

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 07:52wo 20-03-2019 om 07:52

Telegraaf-journalist Mike Verweij is er 'honderd procent' van overtuigd dat Ajax-trainer Erik ten Hag met bondscoach Ronald Koeman gebeld heeft over de situatie van Frenkie de Jong. De middenvelder van Ajax en Oranje was afgelopen week lichtgeblesseerd en daarom hoopt Ten Hag waarschijnlijk dat Koeman hem tijdens de interlandperiode niet twee keer 90 minuten laat spelen. 

"Ten Hag maakt een denkfout", stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf"Ik heb het Frenkie zelf niet kunnen vragen, maar ik weet zeker dat hij zelf twee wedstrijden wil spelen bij het Nederlands elftal."

"Afremmen? Dat hoeft een bondscoach niet te doen. Dat een clubcoach dat probeert, snap ik. Alleen Frenkie de Jong wil deze wedstrijden gewoon spelen. Koeman zei dat-ie niet heeft gelezen wat Ten Hag over de situatie heeft gezegd, maar ik denk dat hij dat wél heeft gelezen."

"Je merkt aan alles dat Koeman het niet eens is met Ten Hag. Hij gaat Frenkie de Jong gewoon opstellen. Als De Jong met Koeman in gesprek gaat en aangeeft dat-ie kan en wil spelen, en Koeman staat er ook zo in, dan speelt hij gewoon twee keer."

Oranje komt donderdagavond in actie tegen Wit-Rusland. Drie dagen later is Duitsland de tegenstander. 

Poll

Wat wordt NL-Wit-Rusland donderdag?

(9435 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws