De Mos kraakt Feyenoord: 'Die spelen als amateurs, kan leiding nooit accepteren'

De Mos kraakt Feyenoord: 'Die spelen als amateurs, kan leiding nooit accepteren'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 10:13wo 20-03-2019 om 10:13

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 12:38wo 20-03-2019 om 12:38

Aad de Mos heeft geen goed woord over voor de manier waarop Feyenoord afgelopen weekend voor de dag kwam tegen Willem II. De oud-trainer vindt dat de leiding van Feyenoord moet ingrijpen na de 2-3 nederlaag.

"Feyenoord is een drama op dit moment. Er zit niks meer in het elftal. De verdedigers, iedereen speelt op 70 procent. Dat kan de leiding van Feyenoord natuurlijk nooit accepteren", aldus De Mos in gesprek met ALLsportsradio.

Volgens De Mos moet er dan ook worden ingegrepen. "Er zullen harde noten gekraakt worden in De Kuip deze komende twee weken. Willen ze Van Persie en Van Bronckhorst door de voordeur laten vertrekken, zal er echt iets moeten gebeuren vanuit de leiding bij Feyenoord."

De Mos vindt de manier waarop de Rotterdammers zich presenteren ook een schande richting de fans. "Ze spelen nu als amateurs en ze laten de supporters in de kou staan. Mensen betalen veel geld voor een ticket op zaterdagavond. Ze worden terecht uitgefloten door de fans. Ze zullen zeker aan de bak moeten nu, anders krijgen we nog een hoop ellende in De Kuip."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Weet Feyenoord de derde plek nog veilig te stellen?

(1806 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws