Van Haaren: 'Na dit seizoen zou ik best weer in Nederland willen voetballen'

Van Haaren: 'Na dit seizoen zou ik best weer in Nederland willen voetballen'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 15:44do 21-03-2019 om 15:44

Ricky van Haaren heeft de deur op een kier gezet voor een langer verblijf bij FC Dordrecht. De oud-Feyenoorder keerde deze week uit het niets terug op de Nederlandse velden.

De middenvelder traint mee bij zijn oude werkgever FC Dordrecht, in eerste instantie om zijn conditie op peil te houden. Sinds zijn verbintenis bij Slovan Bratislava op 1 januari afliep, zat hij zonder club. "Het is weer leuk om met een groep te trainen en wat oude bekenden te zien,", aldus Van Haaren in gesprek met RTV Rijnmond.

De grote vraag is of er meer in zit dan alleen dat. "Wat ik wil? Het is niet alleen aan mij. Voor dit seizoen zal er niet veel meer gebeuren, maar na dit seizoen zou ik best wel weer in Nederland willen voetballen", stelt hij. "Of dat bij Dordrecht is weet ik niet. Vanaf dinsdag train ik mee, en nu kijken we het de komende weken aan. Er is nog nergens over gesproken."

Van Haaren kwam eerder in de seizoenen 2014/2015 en 2016/2017 al uit voor Dordrecht. Hij speelde verder voor Feyenoord, VVV-Venlo, ADO Den Haag, Dinamo Boekarest, Sanliurfaspor, AS Trencin en tenslotte bij Slovan Bratislava.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Ricky van Haaren van toegevoegde waarde zijn voor FC Dordrecht?

Ja
76%
Nee
24%
(877 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws