'Honderden berichten' voor Smeets: 'Weet niet of Sjaak Swart mijn nummer heeft'

'Honderden berichten' voor Smeets: 'Weet niet of Sjaak Swart mijn nummer heeft'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 13:49vr 22-03-2019 om 13:49

Bryan Smeets ontpopte zich vrijdagavond opnieuw tot de grote kwelgeest van Ajax. Ruim twee jaar na zijn beruchte treffer namens De Graafschap scoorde hij tijdens TOP Oss-Jong Ajax met een wonderlijke boogbal vanaf eigen helft.

De beelden van de wereldgoal gingen vervolgens viral. "Ik heb honderden belle­tjes, appjes en berichtjes gehad", vertelt Smeets aan het Algemeen Dagblad. "Sjaak Swart zat er niet tussen", knipoogt de Maastrichtenaar desgevraagd, doelend op de beroemde tirade van Mister Ajax na de 'kampioenswedstrijd' op de Vijverberg. "Ik weet niet of hij mijn nummer heeft, ik denk het niet eigenlijk."

Smeets sluit niet uit dat hij volgend seizoen weer tegen het eerste elftal van Ajax ("Ik heb blijkbaar wat met grote tegenstanders") mag spelen. TOP Oss staat zesde in de Keuken Kampioen Divisie en ligt op koers voor de play-offs om promotie/degradatie. "Als we straks meedoen aan de play-offs, is dat uiteraard niet om maar een beetje mee te hobbelen. We willen voor het hoogste gaan", verzekert de 26-jarige middenvelder. "Wij voelen ons niet minder dan Emmen en De Graafschap, clubs die het vorig seizoen ook hebben geflikt."

Vrijdagavond is Smeets te bewonderen in Almere, waar Almere City en TOP Oss om 20.00 uur aftrappen.

Lees ook: Smeets na wereldgoal tegen Jong Ajax: "Jezus Christus, wat is hier aan de hand"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws