Smeets na wereldgoal tegen Jong Ajax: Jezus Christus, wat is hier aan de hand

Smeets na wereldgoal tegen Jong Ajax: "Jezus Christus, wat is hier aan de hand"

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 23:45vr 15-03-2019 om 23:45

Bryan Smeets is vol ongeloof over zijn werelddoelpunt voor TOP Oss tegen Jong Ajax (2-1 winst) in de Keuken Kampioen Divisie. De middenvelder gaf met een schitterende bal van eigen helft doelman Dominik Kotarski van de Amsterdammers het nakijken.

"Ik wil niet zeggen dat ik hier sta te shaken, maar ik heb wel zoiets van: Jezus Christus, wat is hier aan de hand", reageert Smeets, die de score ook al had geopend, in gesprek met FOX Sports. "We zaten er niet lekker in en ik was zelf ook kapot, want we moesten van links naar rechts lopen. Ik dacht: als ik nu ga lopen met de bal, dan lijd ik balverlies."

Smeets zag vervolgens dat Kotarski wat ver voor zijn doel stond. "Ik dacht: weet je wat, ik peer die bal over de keeper heen. Ik trapte de bal helemaal niet hard, gewoon lekker op gevoel", vervolgt de matchwinner, die het eerste van Ajax in 2016 al eens van de landstitel hield. "Ik had nog totaal geen idee waar ik stond. Ik zat te kijken en te kijken en ja hoor: onder de lat. Ik dacht: Jezus Christus.

"Daarna had ik iets van: wat moet ik doen, waar moet ik gaan juichen. Dit zijn de mooie momenten als voetballer, hier doe je het voor", besluit Smeets.

Zie ookBryan Smeets doet Ajax wéér pijn: ongelooflijke goal tegen Amsterdamse beloften

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws