Van Seumeren heeft maling: 'Geen idee of het mag van de KNVB, we doen het gewoon'

Van Seumeren heeft maling: 'Geen idee of het mag van de KNVB, we doen het gewoon'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 23:17vr 22-03-2019 om 23:17

Frans van Seumeren heeft geen goed woord over voor de handelswijze van de KNVB. De grootaandeelhouder van FC Utrecht had meer compassie van de voetbalbond verwacht rondom de ernstige gebeurtenissen van maandag in de Domstad.

De KNVB besloot vast te houden aan een protocol en hield geen minuut stilte voor het EK-kwalificatieduel met Wit-Rusland. Ook werden er geen rouwbanden gedragen. "Regeltjes zijn heilig", smaalt Van Seumeren bij RTV Utrecht. "Het zijn allemaal regelneven die er zitten."

"Alle menselijkheid verdwijnt", gaat de eigenaar van FC Utrecht verder. "Het Nederlands elftal moest zich onder zware bewaking melden in Zeist en de KNVB doet er niets aan. Het raakt de stad en raakt de mensen van de stad."

Van Seumeren heeft zelf plannen om bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van de Domstedelingen, volgende week zondag tegen Feyenoord, de aanslag te herdenken. "Geen idee of het mag van de KNVB, maar we doen het gewoon. Als het niet in het protocol past is het jammer. We doen het gewoon."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws