Advocaat zet zinnen op nieuwe trainersklus: 'Dat is een ding wat zeker is'

Advocaat zet zinnen op nieuwe trainersklus: 'Dat is een ding wat zeker is'

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 19:53za 23-03-2019 om 19:53

Laatste update: zaterdag 23 maart 2019 om 19:55za 23-03-2019 om 19:55

Cor Pot is mysterieus over de toekomst van Dick Advocaat. Het is zeker niet uitgesloten dat de 71-jarige Hagenaar na zijn klus bij FC Utrecht nóg eens ergens aan de slag gaat.

Advocaat zei dat hij na zijn derde periode als bondscoach van het Nederlands elftal zou stoppen met zijn trainerscarrière, maar kwam daarop terug om Sparta uit de brand te helpen. De Rotterdammers hadden Alex Pastoor ontslagen en wilden Advocaat om de club in de Eredivisie te houden. Dat lukte niet. De ervaren oefenmeester liet meerdere malen doorschemeren dat Sparta zijn laatste klus zou zijn.

Ook aan die belofte kon hij zich niet houden, want na de degradatie van Sparta naar de Keuken Kampioen Divisie tekende Advocaat bij FC Utrecht. Een transfer naar Feyenoord ketste begin dit jaar om persoonlijke redenen af, maar het is volgens Pot niet uitgesloten dat Advocaat na dit seizoen ergens anders tekent. "Met Dick weet je het toch nooit?", zegt Pot in een video van Recht uit Rotterdam. Pot is jarenlang de vaste assistent van Advocaat geweest. "Ik met Dick mee? Dat zou best kunnen."

"Dick wil nog wel wat gaan doen. Dat is een ding wat zeker is", aldus een mysterieuze Pot.

Poll

Wat moet Advocaat doen?

(1746 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws