Boëtius onthult 'Feyenoord-irritaties': 'Dat bleek ze al een jaar dwars te zitten'

Boëtius onthult 'Feyenoord-irritaties': 'Dat bleek ze al een jaar dwars te zitten'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 11:20zo 24-03-2019 om 11:20

Laatste update: zondag 24 maart 2019 om 11:25zo 24-03-2019 om 11:25

Jean-Paul Boëtius baalt van de manier waarop hij en Feyenoord afgelopen zomer uit elkaar zijn gegaan. De aanvaller tekende eind augustus bij FSV Mainz, nadat zijn situatie bij de Rotterdamse club onhoudbaar was geworden. 

"Het was geen makkelijke beslissing, maar ik heb hem uiteindelijk wel genomen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van", zegt Boëtius bij De Tafel van Kees over zijn keuze voor Mainz. "Ik had gewoon verwacht dat ik het seizoen bij Feyenoord zou afmaken, maar toen volgden er drie rumoerige weekjes met twee incidentjes. Uiteindelijk werd er tegen mij gezegd dat er al irritaties en dat soort dingen waren, maar daar had ik nog nooit iets over gehoord."

Boëtius noemt een voorbeeld van de bij Feyenoord aanwezige irritaties. "Ik trainde met oorbellen, dat zat ze al een jaar dwars. Ik heb m'n oorbellen al heel lang en bij elke club waar ik speelde kon ik mijn oorbellen gewoon in doen. Dat deed ik bij Feyenoord ook. In het begin was het oké, toen is er nooit iets van gezegd, maar na die incidentjes bleek dat het toch wel diep zat bij ze."

De 25-jarige buitenspeler kwam tot dusver 22 keer in actie in de Bundesliga voor Mainz. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws