NAC presenteert na Brood en Vrede weer nieuw gezicht: 'Trots, vereerd, dankbaar'

NAC presenteert na Brood en Vrede weer nieuw gezicht: 'Trots, vereerd, dankbaar'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 12:07zo 24-03-2019 om 12:07

Laatste update: zondag 24 maart 2019 om 12:08zo 24-03-2019 om 12:08

Kersvers NAC Breda-trainer Ruud Brood krijgt in het Rat Verlegh Stadion assistentie van Willem Weijs. Dat maakt NAC zondag via de officiële kanalen bekend. Weijs (32) was trainer van NAC O19; hij wordt per direct overgeheveld naar het eerste elftal. 

"Ik ben trots, vereerd en ontzettend dankbaar dat ik deze mooie kans krijg. Persoonlijk is dit voor mijn ontwikkeling een mooie vervolgstap, maar het allerbelangrijkste is dat we keihard aan de slag gaan om de resterende wedstrijden te presteren", laat de 32-jarige coach weten op de website van de club. "Ik hoop daarin van toegevoegde waarde te zijn en wil graag mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team."

Weijs verkaste in 2017 van de jeugopleiding van Ajax naar NAC. Eerder was hij ook al werkzaam binnen de jeugdopleiding van PSV. NAC meldt dat Weijs een contract tot medio 2020 heeft gesigneerd. Michael Dingsdag vervangt hem tot het einde van het seizoen als trainer van O19. 

Brood is sinds deze week de nieuwe trainer van De Parel van het ZuidenHij is de opvolger van Mitchell van der Gaag, die maandag opstapte. Naast Weijs werd eerder al Regillio Vrede aangesteld als assistent van Brood. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws