The Sun: Spurs scout 'koopje' Tagliafico intensief en mengt zich in transferstrijd

The Sun: Spurs scout 'koopje' Tagliafico intensief en mengt zich in transferstrijd

25-03-2019 10:50 Laatste update: 10:58
74

Tottenham Hotspur mengt zich in de strijd om Ajax-back Nicolás Tagliafico. Dat meldt The Sun maandag. De Argentijn is dit seizoen regelmatig bekeken door scouts van Spurs, weet de boulevardkrant. 

The Sun schrijft dat Tottenham overweegt om een bod van circa 17 miljoen euro uit te brengen op de 26-jarige Tagliafico. De international wordt al wekenlang gelinkt aan een transfer naar een Europese topcompetitie. Ook Arsenal, Atlético Madrid, Real Madrid en FC Barcelona zijn met hem in verband gebracht. 

Wedden

Meer odds

Spurs gaf in de laatste twee transferwindows welgeteld nul euro uit aan nieuwe spelers. Tagliafico is door zijn relatief lage prijs interessant voor de formatie van manager Mauricio Pochettino. De Argentijn ziet zijn landgenoot van Ajax als een prima aanwinst. Tottenham beschikt met internationals Danny Rose en Ben Davies momenteel over twee linksbacks. Waarschijnlijk maakt minimaal één van hen in de zomer een transfer. 

Tagliafico heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022. Ajax betaalde in januari 2018 vier miljoen euro voor de linkspoot. 

Lees ook: Tagliafico wil niet praten over toekomst: 'Zou respectloos zijn richting Ajax'