Tagliafico wil niet praten over toekomst: 'Zou respectloos zijn richting Ajax'

Tagliafico wil niet praten over toekomst: 'Zou respectloos zijn richting Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 16:44wo 20-03-2019 om 16:44

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 16:46wo 20-03-2019 om 16:46

Nicolas Tagliafico heeft er geen moeite mee dat zijn naam in verband wordt gebracht met een eventuele transfer naar clubs als Atlético Madrid, Real Madrid, FC Barcelona en Arsenal. De Argentijn vindt het leuk dat er over hem wordt gesproken, maar richt zich op het heden.

"Ik geniet nu van het leven en van het voetbal. We zijn bevoorrecht als voetballers. Ons werk is iets fascinerends en het is iets wat we heerlijk vinden om te doen. Ik geniet van mijn aanwezigheid bij het nationale team en bij de club. Ik kan niet denken aan wat er komen gaat, dat is respectloos naar mijn club", tekent El Mundo Deportivo op uit de mond van Tagliafico.

De Argentijn wordt met meerdere clubs in verband gebracht, waaronder FC Barcelona. "Het is heel leuk dat ze over mij praten, want dat betekent dat dingen goed gaan. Maar ik kan me alleen op het heden richten. Vrijdag moeten we Venezuela verslaan en dat is wat telt", meent de linksback.

Eerder deze maand slaagde Tagliafico er met Ajax in Real Madrid uit te schakelen. De Argentijn roemt in dat kader de filosofie van Ajax. "Je weet hoe je speelt. Als je het veld op gaat, weet je wat je moet doen en hoe het team gaat spelen. De ene keer gaat het beter, de andere keer minder, maar we hebben duidelijke ideeën." In de kwartfinale wacht het Juventus van Cristiano Ronaldo. "Dezelfde illusie die we hadden tegen Real Madrid, zullen we ook tegen Juventus hebben", aldus Tagliafico. "Ronaldo moeten we als team afstoppen."

Poll

Is Tagliafico goed genoeg voor de Europese top?

(8628 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws