Nieuws uit Groningen: na Spijkerman ook Hoekstra weg als assistent Buijs

Nieuws uit Groningen: na Spijkerman ook Hoekstra weg als assistent Buijs

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 14:45ma 25-03-2019 om 14:45

Peter Hoekstra is bezig aan zijn laatste maanden als assistent-trainer van FC Groningen. De voormalig linksbuiten bevestigt in gesprek met RTV Noord dat hij stopt. Mogelijk blijft Hoekstra in een andere functie verbonden aan de club. 

De 45-jarige Hoekstra begon in 2008 bij Groningen als jeugdtrainer. Dit is zijn derde seizoen als assistent. Eerder werkte Hoekstra als rechterhand van Ernest Faber. Momenteel werkt hij samen met hoofdtrainer Danny Buijs. Het contract van vijfvoudig Oranje-international loopt af. 

Hoekstra, die tijdens zijn actieve loopbaan voor onder meer PSV, Ajax en Stoke City speelde, laat aan RTV Noord weten dat hij 'mogelijk in een andere rol wel aan FC Groningen verbonden blijft'. 

De technische staf van Groningen krijgt komend seizoen hoe dan ook een ander gezicht. Eerder werd al bekend dat Hennie Spijkerman afzwaait. Hij liet De Trots van het Noorden in januari weten dat hij voor een buitenlands avontuur kiest. In de tussentijd werd Sander van Gessel aan de staf van Buijs toegevoegd

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws