'Het is een goede loting, ik denk dat Juventus Ajax fysiek kan slopen'

'Het is een goede loting, ik denk dat Juventus Ajax fysiek kan slopen'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 17:43ma 25-03-2019 om 17:43

Juventus kan Ajax in de kwartfinale van de Champions League 'slopen op fysiek vlak'. Dat zegt Andrea Pirlo maandag, in gesprek met La Gazzetta dello Sport. 

Pirlo, voormalig middenvelder van Juve, weet dat de kampioen van Italië dit seizoen alle pijlen heeft gericht op succes in de Champions League. "Europa is nu het doelwit van Juventus. De mentaliteit is veranderd. Cristiano Ronaldo besloot om te komen en zijn hele leven te veranderen, hij is enorm gemotiveerd en het heeft hem amper tijd gekost om zich aan te passen."

Na het verslaan van Atlético Madrid in de vorige ronde van het miljardenbal wacht nu een tweeluik met Ajax. "Ik denk dat Juventus Ajax op fysiek vlak kan slopen. Het is een goede loting. Ajax won weliswaar van Real Madrid, maar Real speelde erg ongeorganiseerd. Dat zal Juve niet gebeuren. Dit Juventus kan de Champions League winnen, maar ze moeten niet dezelfde fouten maken als in het heenduel met Atlético."

De heenwedstrijd tussen Ajax en Juventus in Amsterdam staat op het programma voor 10 april. Zes dagen later wordt de return gespeeld in het Allianz Stadium van De Oude Dame. 

Poll

Wie bereikt de halve finale?

(2536 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws