NAC heeft beet: 'Ruud en de nieuwe technisch directeur aan elkaar gekoppeld'

NAC heeft beet: 'Ruud en de nieuwe technisch directeur aan elkaar gekoppeld'

26-03-2019 18:51
18

NAC is zo goed als rond met een nieuwe technisch manager en een algemeen directeur. Volgens interim-directeur Nicole Edelenbos is er na de aanstelling van trainer Ruud Brood nog deze week meer nieuws op komst in het Rat Verlegh Stadion.

"We zijn er uit met een technisch directeur en ook heel ver met een algemeen directeur", zegt Edelenbos tegen Voetbal International. "Ik heb Ruud en de nieuwe td ook aan elkaar gekoppeld, zij weten het van elkaar. Ik moest natuurlijk niet hebben dat ze niet met elkaar overweg konden." Naar verluidt gaat het om Tom Van Den Abbeele, de huidig technisch directeur van Sint-Truiden.

Edelenbos hoopt dat het snel rustiger wordt rond NAC. "Er is heel veel gebeurd hier dat ga ik niet ontkennen", erkent ze. "Maar als je ziet hoeveel mensen gesolliciteerd hebben op de vacante functies, dan weet je hoe populair deze club is. Er is echt niemand met een pistool tegen het hoofd verplicht om zich te melden."

"Dit is het moment om hier te beginnen zou ik haast zeggen. Nieuw elan, een nieuwe blik, nieuwe energie. Mensen hebben er zin in bij NAC te komen werken", besluit Edelenbos.