Crowley vs. Jordy Clasie

'PSV en Feyenoord in de markt voor Willem II-uitblinker; ook Duitse interesse'

'PSV en Feyenoord in de markt voor Willem II-uitblinker; ook Duitse interesse'

27-03-2019 07:00 Laatste update: 08:41
36

Dan Crowley kan Willem II na dit seizoen inruilen voor de Nederlandse top. PSV en Feyenoord hebben namelijk een oogje op de Britse middenvelder. Dat meldt The Daily Mail woensdag. 

De Engelse boulevardkrant weet dat zowel PSV als Feyenoord de 21-jarige Crowley 'intensief heeft gescout' dit seizoen. De voormalig speler van Arsenal doet het erg goed bij Willem II. Dit seizoen tekende hij voor vijf goals en zes assists. Met de Tricolores speelt Crowley op 5 mei aanstaande de bekerfinale tegen Ajax. 

Wedden

Meer odds

Willem II is in de zomer mogelijk gedwongen om de stilist te verkopen. Het contract van Crowley loopt in 2020 namelijk af. Nu heeft technisch directeur Joris Mathijsen dus een laatste kans om een transfersom te incasseren voor de Engelsman. 

Ook vanuit de Bundesliga is er sprake van belangstelling voor Crowley, weet The Daily Mail. Willem II nam de rechtspoot in 2017 over van Arsenal. Aanvankelijk brak hij niet door in Tilburg. Willem II verhuurde Crowley een halfjaar aan SC Cambuur. Adrie Koster maakte de aanvallende middenvelder direct belangrijk.