Roemeense internationals feliciteren Marin: 'Hij heeft dat volledig verdiend'

Roemeense internationals feliciteren Marin: 'Hij heeft dat volledig verdiend'

27-03-2019 11:53 Laatste update: 13:32
18

Na de overwinning van Roemenië op de Faeröer Eilanden heeft Razvan Marin felicitaties ontvangen voor zijn overgang naar Ajax. Dat meldt het Roemeense Digisport.

De international en huidig speler van Standard Luik won dinsdagavond met Roemenië met 4-1 van de Faeröer Eilanden. "Ik heb Razvan Marin gefeliciteerd met zijn transfer naar Ajax", verklaarde Alexandru Chipciu, speler van Sparta Praag, na afloop.

Wedden

Meer odds

Ook Ianis Haghi ging in op de naderende overstap van de middenvelder, die in Ajax is gehaald als vervanger van Frenkie de Jong. "Ik zou hem graag bij Ajax zien spelen", tekent Digisport op uit zijn mond. "Hij heeft twee seizoen goed gespeeld bij Standard. Als hij gaat, heeft hij dat volledig verdiend", stelde hij.

Volgens het Roemeense medium kan Marin de derde duurste Roemeense speler ooit wordt als de overgang doorgaat. De Amsterdammers zullen naar verluidt twaalf miljoen euro betalen voor Marin. Alleen Christian Chivu (voor 18 miljoen euro naar AS Roma) en Arian Mutu (voor negentien miljoen euro naar Chelsea) leverden ooit meer op.

Lees ook'Complete' Marin onderweg naar Ajax: 'Hij blinkt eigenlijk nergens écht in uit'