Vader Kean: 'Ik zou twee tractoren van Juve krijgen, maar heb ze nog steeds niet'

Vader Kean: 'Ik zou twee tractoren van Juve krijgen, maar heb ze nog steeds niet'

Gepubliceerd: woensdag 27 maart 2019 om 12:56wo 27-03-2019 om 12:56

De vader van Moise Kean wacht nog altijd op twee tractors die Juventus hem eerder heeft beloofd. Dat verklaart hij in gesprek met het Italiaanse RAI Radio.

Biorou Jean Kean was zaakwaarnemer van zijn zoon voordat Mino Raiola in beeld kwam. Dat gebeurde pas nadat Kean in de jeugdpleiding van de Bianconeri terechtkwam. Kean zat nog in de jeugdopleiding van Torino toen vader Kean met De Oude Dame in gesprek ging over een mogelijke overstap. "Moise's moeder en ik zijn uit elkaar en zij wilde in het verleden dat Moise naar Engeland kwam", aldus vader Kean tegenover RAI Radio.

Hij beloofde te regelen dat Kean naar Juventus zou komen. "Ik zei ze dat ik hem in Italië zou houden, maar dat ik in ruil daarvoor twee tractoren wilde. De club zei me dat dat geen probleem zou zijn, maar ik heb ze nog steeds niet gehad en ik krijg nu zelfs geen kaartjes meer", aldus Kean senior.

Toch ziet hij zijn zoon niet graag vertrekken uit Turijn. "Ik wil dat hij voor atlijd bij Juve blijft. Juventus zit in mijn bloed. Ik heb hem daar naartoe gestuurd, omdat ik een Bianconeri-fan ben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws