Heracles neemt afscheid van Droste, maar gaat door met Kuwas en Peterson

Heracles neemt afscheid van Droste, maar gaat door met Kuwas en Peterson

Gepubliceerd: woensdag 27 maart 2019 om 16:20wo 27-03-2019 om 16:20

Heracles Almelo en Wout Droste gaan na dit seizoen uit elkaar. Dat hebben beide partijen 'in goed onderling overleg' besloten. De verdediger kan op zoek naar een nieuwe werkgever.

Droste (29) kwam steeds minder aan spelen toe bij Heracles. In zijn eerste jaar was hij basisspeler, maar daarna moest hij het drie seizoenen lang doen met invalbeurten. Dit seizoen staat de teller op 758 speelminuten, uitgesmeerd over tien competitiewedstrijden. Droste speelde voor Heracles bij Go Ahead Eagles en SC Cambuur.

Kuwas, Peterson en Breukers
Heracles meldt dat de opties in de verbintenissen van Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson zijn gelicht, waardoor de twee sterkhouders van de Heraclieden ook volgend seizoen in Almelo te bewonderen zijn. Heracles wil daarnaast graag door met verdediger Tim Breukers.

Heracles heeft de verbintenissen van Tim van de Berg, Zeki Erkilinc, Jeff Hardeveld, Sebastian Jakubiak en Niels Leemhuis formeel opgezegd, waardoor zij niet automatisch bij de club blijven. De club is nog in gesprek met Lerin Duarte over een verdere samenwerking. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws