'Heel mooi contract' bij PSV: 'Heb overwogen om naar het buitenland te gaan'

'Heel mooi contract' bij PSV: 'Heb overwogen om naar het buitenland te gaan'

Gepubliceerd: donderdag 28 maart 2019 om 07:05do 28-03-2019 om 07:05

PSV-pareltje Mohamed Ihattaren (17) heeft in 2018 serieus overwogen om naar het buitenland te verkassen. Dat vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. Ihattaren koos er na overleg met zijn familie voor om toch in Eindhoven te blijven. 

Onlangs signeerde de tiener een verbintenis tot medio 2022 bij koploper PSV. Ihattaren is erg blij met de deal. "Ja, dit is een heel mooi contract", zegt hij glimlachend.

"Ik heb vorig jaar wel overwogen om naar het buitenland te gaan, maar heb er toen goed over gesproken met mijn familie en besloten hier te blijven. Geld komt later wel. Nederland is nu veel beter voor mij. Hier speel ik al in een eerste elftal."

Aanstaande zondag reist Ihattaren met PSV af naar Amsterdam voor de titanenstrijd tegen Ajax. De jeugdinternational kijkt uit naar het duel. "Ik heb nog nooit voor zoveel mensen gespeeld. Maar ik lig niet wakker van de sfeer bij Ajax, hoor. Prachtig om voor zoveel mensen te spelen. En ik vind het alleen maar mooi als iedereen tegen je is. Stel dat je dan een goal maakt, assist geeft of gewoon wint met PSV. Daar gaan we voor."

Poll

Wat wordt Ajax-PSV zondag?

(29702 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws