'Ik kan vertellen dat Lozano al jarenlang wordt gevolgd door Manchester United'

'Ik kan vertellen dat Lozano al jarenlang wordt gevolgd door Manchester United'

28-03-2019 09:27
132

PSV-vedette Hirving Lozano wordt al jaren in de gaten gehouden door Manchester United. Dat zegt Marco Garcés, technisch directeur van Pachuca, in gesprek met het Zuid-Amerikaanse Gonfialarete. 

In 2017 verkaste Lozano van het Mexicaanse Pachuca naar Eindhoven. Garcés maakte de opkomst van Chucky van dichtbij mee. "Ik kan momenteel niet veel zeggen over de toekomst van Hirving. Hij zal zelf moeten beslissen met zijn zaakwaarnemer en zijn familie. Ik weet dat zijn gezin altijd invloedrijk is geweest", vertelt hij

Wedden

Meer odds

"Wat zijn volgende club wordt? Over Manchester United kan ik in ieder geval zeggen dat ik zeker weet dat ze hem op de voet volgen - en niet alleen de laatste tijd. Ze kennen hem al vele jaren, niet alleen uit zijn tijd bij PSV. Ze weten precies hoe goed hij is en welk niveau hij kan bereiken."

Lozano (23) heeft bij PSV nog een contract tot medio 2023. In Italië wordt de international al geruime tijd gelinkt aan SSC Napoli. PSV verlangt naar verluidt een slordige 40 miljoen euro voor Lozano. 

Lees ook: PSV 'aast op deal van 40 à 50 miljoen': 'Meer dan Lozano, had niemand verwacht'