Manchester United komt met groot nieuws: Solskjaer tekent voor drie jaar

Manchester United komt met groot nieuws: Solskjaer tekent voor drie jaar

28-03-2019 10:05 Laatste update: 10:13
60

Ole Gunnar Solskjaer is ook de komende seizoenen manager van Manchester United. De interim-manager heeft een contract getekend voor drie jaar.

Dat meldt United via de officiële kanalen. Solskjaer werd eind vorig jaar aangesteld als tijdelijke opvolger van José Mourinho. De club heeft besloten hem nu definitief aan te stellen als manager. De komende drie seizoenen staat hij aan het roer van The Mancunians.

Wedden

Meer odds

"Vanaf de dag dat ik hier aankwam, voelde ik me thuis bij deze speciale club", reageert Solskjaer. "Het was een eer om een speler van Manchester United te zijn, en om hier daarna mijn carrière als coach te beginnen. De laatste maanden waren een geweldige ervaring en ik wil alle coaches, spelers en stafleden bedanken voor het werk dat ze tot nu toe gedaan hebben", reageert Solskjaer op de website van United.

"Dit is de baan waar ik altijd van heb gedroomd", stelt hij. Solskjaer won sinds zijn komst eind vorig jaar tien van de dertien Premier League-wedstrijden. Verder loodste hij Manchester United naar de kwartfinale van de Champions League.