'Ajax moet gewoon winnen. It's time to bring de Schaal back to Amsterdam'

'Ajax moet gewoon winnen. It's time to bring de Schaal back to Amsterdam'

28-03-2019 14:46
54

Kolbeinn Sigthorsson verwacht dat Ajax zondag wint van PSV en voorspelt ook dat Lasse Schöne het winnende doelpunt maakt. Sigthorsson is al bijna vijf jaar geen Ajacied meer, maar zijn liefde voor Ajax is daardoor niet verdwenen.

"Het wordt… 1-0", voorspelt Sigthorsson op de website van Ajax. "Een vrije trap van mijn Scandinavian brother Lasse Schöne. Hij heeft het al vaak genoeg laten zien dit seizoen, en zondag gaat hij het weer doen." Sigthorsson weet dat Ajax móet winnen van PSV om mee te blijven doen in de titelrace. "Het verschil is nu vijf punten, dus Ajax moet gewoon winnen, en de druk weer opvoeren. It's time to bring de Schaal back to Amsterdam."

Wedden

Meer odds

Ajax staat dit seizoen in de kwartfinales van de Champions League, maar daar hoeft het volgens Sigthorsson niet te eindigen voor de ploeg van Erik Ten Hag. Juventus is de tegenstander. "Dit seizoen heb ik Ajax vooral in actie gezien in de Champions League. Het is ongelofelijk dat ze in de kwartfinale staan. Maar als je kijkt naar hoe goed ze spelen, zoals in Bernabéu bijvoorbeeld, is het eigenlijk ook weer geen verrassing."

"Ajax heeft gewoon een heel sterk team. Ik denk dat ze nog verder kunnen komen. Dit elftal kan de finale halen, waarom niet", vraagt Sigthorsson zich af.