'Griezmann levert 7 miljoen per jaar in en is hard op weg naar FC Barcelona'

'Griezmann levert 7 miljoen per jaar in en is hard op weg naar FC Barcelona'

28-03-2019 19:14
65

Antoine Griezmann is hard op weg naar FC Barcelona, meldt Mundo Deportivo donderdag. De Franse aanvaller zou zijn 'ja-woord' hebben gegeven aan de Spaanse kampioen.

Volgens de Catalaanse krant heeft Griezmann spijt van zijn besluit om bij Atlético Madrid te blijven. Hij was vorige zomer al dicht bij een transfer naar Camp Nou, maar zag daar op het allerlaatste moment vanaf. De 28-jarige wereldkampioen wilde met de Madrilenen de Champions League winnen, maar ziet na de uitschakeling tegen Juventus het onmogelijke van die missie in.

Griezmann zou nu zelfs akkoord willen gaan met het voorstel dat Barça hem vorig jaar deed. Dat betekent dat hij liefst zeven miljoen euro salaris in gaat leveren. Bij Atlético tekende hij afgelopen zomer nog een nieuw contract ter waarde van 23 miljoen per seizoen, maar de Catalanen willen niet verder gaan dan zestien miljoen.

Barça en Atlético moeten er overigens nog wel uit zien te komen. De transferclausule van Griezmann daalt in de zomer fors: van 200 naar 120 miljoen, zo meldden diverse media onlangs.

Lees ook'Barça heeft drie spitsen op shortlist staan: ook Rashford een optie'