'Steun van United aan worstelende Sánchez duwt De Gea richting uitgang'

'Steun van United aan worstelende Sánchez duwt De Gea richting uitgang'

Gepubliceerd: donderdag 28 maart 2019 om 22:55do 28-03-2019 om 22:55

Manchester United weigert het vertrouwen op te zeggen in Alexis Sánchez, al bemoeilijkt het de onderhandelingen met David De Gea. De Spanjaard vindt dat hij op zijn minst hetzelfde hoort te verdienen als de ondermaats presterende Sánchez, meldt The Evening Standard.

Sánchez krijgt de lieve som van 470.000 euro per week op Old Trafford. Daarmee is de 30-jarige Chileen de best betaalde speler in de selectie, maar dat maakt hij op het veld allerminst waar. De aanvaller worstelt met zijn vorm, sinds hij begin 2018 overkwam van Arsenal. De clubleiding is desondanks niet van plan om Sánchez te laten gaan. Ze hopen nog altijd op beterschap, mede vanwege zijn grote commerciële waarde.

Zijn exorbitante salaris vormt echter een probleem in de onderhandelingen met De Gea. De 28-jarige Spanjaard loopt volgend jaar zomer uit zijn contract en wil alleen een nieuwe deal tekenen als hij op zijn minst hetzelfde gaat verdienen als Sánchez. The Red Devils zijn bereid om van hem de best betaalde doelman ter wereld te maken met 400.000 euro per week, maar daar ligt de grens.

United is niet van plan om van De Gea de best betaalde speler van de club te maken. Daarmee loopt de Premier League-grootmacht het risico dat het de Spaanse sluitpost kwijtraakt, aldus The Evening Standard. United wil echter voorkomen dat de salarissen de pan uitrijzen, want de verwachting is dat Paul Pogba straks óók de best betaalde speler wil worden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws