Mooi nieuws uit Den Haag: Immers tekent 3-jarig contract en blijft ook na carrière

Mooi nieuws uit Den Haag: Immers tekent 3-jarig contract en blijft ook na carrière

Gepubliceerd: vrijdag 29 maart 2019 om 11:16vr 29-03-2019 om 11:16

Lex Immers en ADO Den Haag gaan langer met elkaar door. De 32-jarige middenvelder heeft in Den Haag een nieuw, driejarig contract ondertekend. Immers blijft ook na zijn carrière actief bij ADO. 

"De gesprekken met Lex en zijn zaakwaarnemer liepen al een tijdje en we zijn blij dat we tot een akkoord zijn gekomen", vertelt technisch manager Jeffrey van AS op de clubsite van ADO. "Lex is voor ons een zeer belangrijke speler, zowel op het veld als in de kleedkamer. Als speler combineert hij techniek, slimheid en strijd op een Haagse manier met elkaar. Daarnaast pakt hij zijn verantwoordelijkheden en staat hij altijd klaar om zijn collega's te helpen. Hij is daarom in meerdere opzichten een voorbeeld voor zijn medespelers. Niet voor niets willen wij Lex ook na zijn actieve loopbaan graag behouden, als jeugdtrainer."

Ook Immers is blij met zijn nieuwe contract. "ADO Den Haag is en blijft mijn club. Ik draag ons mooie shirt nog altijd met veel trots. Ik kom al vanaf mijn negende bij ADO Den Haag en heb hier al ontzettend veel meegemaakt."

"De keuze om terug te keren in de zomer van 2017 heb ik op gevoel gemaakt en dat is een uitstekend besluit gebleken. Ik voel me hier niet alleen thuis, maar merk ook aan alles dat de club leeft en groeit. Ik hoop dat we dit seizoen nog goed kunnen afsluiten en daarna mooie jaren tegemoet gaan."

Immers wil na zijn carrière door als trainer en zal dan actief zijn in de jeugdopleiding van ADO.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws